Back to Being a single mom

Als je mijn eerdere blogs al gelezen hebt weet je dat ik 1,5 jaar geleden moeder ben geworden van een prachtige dochter.

Doordat ik zwanger terug kwam na 8 maanden werken in Suriname en mijn relatie met de biologische vader van mijn dochter geen stand hield door de grote afstand, begon ik alleen aan dit prachtige en spannende nieuwe deel van mijn leven. Met ups en down sloeg ik mij door de eerste maanden van het alleenstaande moederschap heen.

Na een paar maanden leerde ik iemand kennen waar ik verliefd op werd. Het leek alsof ik toch het gezinnetje kreeg waar ik ergens diep van binnen naar verlangde.

Nu iets meer dan een jaar later weet ik dat dit niet het geen was waar ik naar verlangde of wat ik nodig had.

Ik was zoekende naar hoe ik mijn leven weer vorm moest geven na alle veranderingen. Het nieuwe leven van mijn dochter en het verlies van mijn vader. Een gesetteld leven en een stabiele basis. Voordat ik mijn dochter had was ik niet erg honkvast. Ik heb 3,5 jaar in Limburg gewoond en ben vaak van baan veranderd voor nieuwe uitdaging.

De liefde die ik in mijn leven kreeg bleek echter eerder te zorgen voor meer onrust dan dat het mij de kracht gaf om alles een plekje te geven.

Iets minder dan een maand geleden besloot ik om mijn pad met mijn kleine meid, daardoor weer alleen te gaan bewandelen.

Eerlijk, de afgelopen weken zijn de beste weken geweest die ik in tijden heb gehad. Ik maak mijn eigen keuzes, ik luister naar mijn eigen gevoel en ik begin alles een plekje te geven.

De kracht die ik zocht in mijn relatie heb ik gevonden in mijzelf. Ik ben een vechter en ik ga knokken voor een mooi leven voor mij en mijn meisje.

Als er ooit weer een man mijn leven binnen wandelt dan moet hij van goede huizen komen. Iemand die zijn mannetje staat om mijn kracht te evenaren. Iemand die mij het vertrouwen geeft om samen te willen zijn.

Maar voor nu ben ik voorlopig heel blij met mijn status single mom.

I am gonna rock this World on my own for a bit.

4 gedachtes over “Back to Being a single mom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s