Moeilijke keuzes

Het leven zit vol met keuzes die we dagelijks moeten maken. Sommige klein en sommige groot. Er zijn keuzes die makkelijk zijn. Maar er zijn ook moeilijke keuzes.

De makkelijke keuze hebben vaak minder grote impact dan de grote en dit zorgt er dan ook voor dat je de grote keuze soms uitstelt of dat je aan jezelf gaat twijfelen als je ze maakt.

De keuze om de rest van je leven met iemand te delen is dan ook een van die grote keuzes. Op het moment dat je die keuze maakt moet je er zeker van zijn dat het de juiste is.

Ik dacht dat ik de liefde van mijn leven had gevonden. Dat ik de juiste keuze maakte. Echter maakte ik die keuze alleen met mijn hart en niet met verstand. Dit heeft er in geresulteerd dat ik blind was voor alles dat mis ging in mijn relatie. Dat ik maar bleef hopen op verandering en dacht dat de liefde het wel zou winnen.

Liefde maakt blind dat zie ik nu wel. Ik heb mijn ogen eindelijk weer wijd open en ik heb voor mezelf gekozen. Dat is nu echt de juiste keuze. Wat de toekomst mij gaat brengen weet ik niet. Wat ik heb geleerd is dat ik niet alleen naar mijn gevoel moet luisteren, maar dat mijn verstand ook een gids is naar de goede weg. Zeker op momenten dat ik mijn gevoel niet 100% kan vertrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s