Begin……

Waar begin ik aan? Wat als niemand dit leest? Wat wil ik hier voor mijzelf mee bereiken?

Dit zijn een paar vragen die door mijn hoofd heen gaan, als ik wil beginnen aan mijn eerste zin.

Waar ik aan begin?

Mijn gevoelens, gedachten en ervaringen delen. Dit door middel van woorden op een scherm. Het uitdrukken in schrift heb ik eigenlijk altijd al een leuke uitdaging gevonden. Vooral als je weet dat mijn Nederlands schrift niet perfect is en zeker niet foutloos. Het stukje schaamte hiervoor ben ik gelukkig al voorbij en dit houd mij niet meer tegen om toch te beginnen aan het schrijven van mijn eigen blog.

Wat als niemand dit leest?

Eerlijk gezegt is dit voor mij een heerlijke manier om mijn hoofd leeg te maken. Even alles op een rijtje zetten en gelijk een stukje reflectie door de terugblik tijdens het opschrijven van deze tekst. Als niemand dit leest zal het voor mij dus alleen al een rustgevende werking hebben waar ik lessen uit kan halen.

Wat wil ik hier voor mijzelf mee bereiken?

Ik denk dat deze vraag voor mij op het moment nog het meest onduidelijk is. Voor nu is dit het delen van mijn verhaal. Daarnaast is het allerbelangrijkste dat ik hierdoor zicht krijg op hoe fijn anderen het vinden om mijn teksten te lezen en of ik door mogelijke reacties vanuit een ander oogpunt kan kijken naar bepaalde situties/ ervaringen.

2 gedachtes over “Begin……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s